:: PENGIKUT ::

Saturday, January 16, 2010

Cerita Tentang AJL 24


Apa yang ingin dipaparkan adalah tujuan untuk mengetahui apakah tujuan dan kenapa diadakan..
Dunia sudah dipenghujung Masa..

MAri kita bangkit demi Agama kita yang kita cintai..


Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?
Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi kain hitam itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.
1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?


Adakah ini satu kebetulan? 2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya
3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.
Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.

Kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface dan beberapa orang guitarist yang lain. Cuba lihat gambar di atas.
Dan apa pula ini?

Apa persamaannya?

Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis. Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda…
*penambahan:
Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah.Sekadar penambahan. Terima Kasih.
Ditulis oleh: Abu Hannan Mohammad Sufian Bin Talib
B.Sc in Islamic Jurisprudence & Its Foundations
Al al-Bayt University, Jordan.
25 Muharram 1431 | 11 Januari 2010

** Sekarang Ejen (Dajjal) Illuminati dah pon memberanikan diri menonjolkan diri..
Cume kita sedar atau tak sedar atau yang lebih parah lagi PURA-PURA TAK SEDAR DAN LANGSUNG TIDAK AMBIL PEDULI DAN AMBIL TAHU…
Jangan Salahkan Artis kita 100% kerana itu adalah sebahagian dari rezeki mereka..
Cuma Bila dah sampai masa,sedar lah mereka..kerana Dunia ibarat pentas,kita adalah pelakonnya..

Sumber : Berita Harian

4 comments:

NASSURY IBRAHIM said...

Sbhg rkyat sedar bhw ngra diambang kehancuran, tp mrka di atas sdang mgkuh kekuasaan.

.:: Miss Indee ::. said...

Saya sependapat dengan encik nassury... mungkin mereka hanya akan sedar saat dan ketika semuanya sudah tak dapat diselamatkan lagi... Walau apa pun... kita sebagai rakyat yang sedar... perlu sama2 berusaha dengan berdoa agar mereka sedar apa yang sedang dialami oleh rakyat Malaysia kini...

shita said...

amin

.:: Miss Indee ::. said...

amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...