:: PENGIKUT ::

Saturday, January 31, 2009

Kanak-kanak Comey...


PIX 1 : Muhammad Irfan Danial aka Irfan@Cifan ketika montel....

PIX 2 : Irfan baru2 nak montel... CUTE kan? Rase macam mau geget je die nih....

PIX 3 : Irfan di zaman muda2... hehe...

PIX 4 : Budak busyuk ni bernama Dania Imanina... Suke sengeh camtu...  Tape2 tomey juge... 

PIX 5 : Name baby ni... Kayra Elyana... Name tak mo kalah ini budak.. hihi... satu pix ni je yang ade... yang lain tak jumpe pule... isk!

PIX 6 : "Hye.. My name is Husna.. Peace up!" =)

PIX 7 : Adek & kakak... both COMEY....

PIX 8 : Name caye pule... Hannah Farida... Comey tak caye?

PIX 9 : Ngeee~ Nyanya (Dania) suke senyum cam ni... Tomey kan Nyanya wat cmni...

PIX 10 : Nyanya la ni... 

PIX 11 : Grrrrr......  

PIX 12 : Husna, Hannah and Dania...

PIX 13 : Irfan Danial la...


PIX 14 : Irfan's lil bro... Muhammad Irzanish...

PIX 15 : Baby Zanish yg SANGAT COMEY lagi CHUBBY!

PIX 16 : Hahaha.... Comel2 kan kami sume? Macam kakak sepupu kami juge... Miss Indee... =D

@>-- Saje nak simpan gambar kekanaks aka my kazens kat dlm blog nih... Rindu2 tgk je kat sini... Senang.... huhu.... 

6 comments:

Mr.NJ said...

amboi! byk nye pix?
ni blog ke album eh?
hehe

.:: Miss Indee ::. said...

Inila kelebihan blog serba boleh Miz... Mr.NJ... hehe...

maybis said...

hah...hah...hah...gmbr tuan punyer blog mase kecik tadak pn.upload la skali klu comel nak puji klu xcomel pe lagi nk kutuk kaw2 nyer.

.:: Miss Indee ::. said...

tamo letak my own pix tym kicik2 dulu...
takot nanti org tak dapat masuk blog ni coz traffic jem... sebabnye? pastinya utk melihat thp kecomelan saya yang terlampau la (if saya letak that pix la kan) hahaha.... =p

maybis said...

yeke?klu gitu miss gtau maybis mane miss smpn gmbr2 miss tu.nk kidnapped gmbr tu jual kt zine times ke reader digest ke pape la yang sanggup byr 99juta pound sterling (kalah gmbr anak2 brangelina)tuk gmbr yg boleh meng'jem'kan talian internet ni.nnt duit jual gmbr tu maybis bg miss 20%.ye la upah miss jd model.

.:: Miss Indee ::. said...

haha... kalo 20% tu Miz cam berat sikit nak bagi... kalo 100% Miz ON je... =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...