:: PENGIKUT ::

Friday, January 9, 2009

* Background Color *


Miz terpaksa menukar background color utk kali yang ke 2...


Miz terpaksa mengambil tindakan ini kerana ade seorang 'mak cik' tu complaint tak bole melepak dalam blog Miz ni lama2...

Mata die agak kekaburan...

Tu la orang suruh tuka spect baru kamu tamo... kan da kabur2 mata tu... =p.

Pas ni bole la 'mak cik' nak melepak dalam my blog ni lama2 k! Hehe...



Saya yang prihatin,
Miz aka Miss Indee... =p

5 comments:

Mr.NJ said...

ala...prihatin nye anda dgn mata dia..hehe..tp kan, org xperasan pon background b4 miss indee ni..hehe

-eni- said...

miss indee sgt bagus la... sangat prihatin... =P

Seharum Lavender said...

alalalaa....prihatinnyer dia..tp kan, kalo xsilap ak..makcik tu da xpkai spek da skrg nih...=p

D' ZUEKA said...
This comment has been removed by the author.
.:: Miss Indee ::. said...

Mr.NJ, Eni and Seharum Lavender.. anda2 ni tak sedar eh slame ni sy memang seorang yang prihatin.. hehe... ape2 pun trime kasih la sy ucapkan coz akhirnye anda2 sedar juge... hehehe...

Mr.NJ.. sy da 2 kali la tuka background.. 1st maroon color, 2nd purple... n last ni black... hehe... awak ni kene pakai spek mata la Mr.NJ.. =p

Seharum Lavender... saya tau awak terasa... haha... tau la die da pakai lens... eleh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...